"Korkade sossar demonstrerar mot Kungsholmen?!"

Alltid lika smart hon den där kissie, detta är det roligaste jag läst på hur länge som helst. Och apropå det så vann ju södra den andra deltävlingen av läroverksfejden när vi ändå var där.

Eftersom vi läste svenska b förra året har jag istället för att skriva nationella prov varit ledig och kunnat chilla galet hela dagen. Det blev en frukostdejt med Fanny och sen en liten shoppingrunda. Sen var det hem, baka en kladdkaka, äta kladdkaka och sen plockades matte e-böckerna fram så chillandet tog väl slut där någon gång. Fyrtioåtta dagar till studenten och trettiofem till betygssättningen så har jag just nu massa trevliga prov och slutuppgifter att se fram emot. Mösspåtagning på fredag också. Försöker fortfarande planera sommaren och lyssnar annars rätt så mycket på kent igen.Kan inte ha instagram på min dumma mobil men jag lånar mammas ipad ibland. Heter @hejanita där också.

Hjärter dam / röda drottningen

Iförrigår var det dags för vår studentskiva. Temat var ondska vs godhet och jag var röda drottningen/hjärter dam (den som vill göra en winnerbäckreferens är mer än välkommen) i alice i underlandet. Dansgolvet på ace var i början av kvällen märkligt nog fyllt av tre långbord där vi åt trerättersmiddag och lyssnade på tal och lite sånt. Inser mer och mer hur mycket jag kommer sakna hela södra, klassen och alla fina lärare. Sen var klockan plötsligt över tio och borden försvann och dansgolvet fylldes av allas vänner. Kändes så bra att vara omringad av så många människor man gillar samtidigt. Bra kväll. Och lång. Väldigt lång.
Idag har jag köpt en studentklänning och lämnat in projektarbetet. Dubbel lättnad alltså.

I wanna make a supersonic man out of you

Hej kära blogg. Är visst inte så aktiv här nuförtiden. Som jag har sagt tidigare, om ni saknar mig jättemycket finns jag på twitter. Twitter är himla bra när man väl fattat grejen med det, vilket tog ett tag för mig. Blogginlägg måste man alltid lägga ner så mycket tid och tanke och bilder på. Det är ju fint och så men det kan ju bli lite tomt på inlägg under stressade perioder. På twitter kan man bara slänga ur sig alla konstiga tankar man kan få under en tågresa till skolan utan att bry sig om någon egentligen läser eller inte. Ni hittar mig iaf på @hejanita.

Annars så består livet mest av projektarbete, mattepluggande, sommarjobbsletande, studentklänningspanik, utklädnadsplaner till alla studentskivor, högskoleansökningar och framtidsångest. Allt detta växer sig förstås större nu när det är påsklov och jag plötsligt har massa tid. Men på onsdag åker jag till Paris så jag har egentligen bara två dagar på mig att plugga, planera och tänka klart. Min attgöraunderpåsklovet-lista är rätt så lång.

En av sakerna jag vill hinna med är att visa alla bilder från London.