En lögn blir lätt en sanning när den kommer inifrån

Och så har det varit helg igen. Det blev en fredag på sommar! precis som förra veckan. Lite mindre extrema köer och mer lagom mycket folk denna gång bara.

Denna söndagskväll är en sådan där kväll då jag vill göra allt annat än att sova. Halsen och hostan dödar mig och jag försöker komma fram till om det är pollenallergi eller vanlig förkylning men utan resultat. Imorgon har jag spanskaprov och jag borde verkligen repetera alla där de där oregelbundna preteritumformerna som jag alltid glömmer bort men jag orkar inte. Har helt tappat motivationen för alla de här sista proven i gymnasiet. Vill bara att sommaren ska komma på riktigt nu.


Vals för satan (din vän pessimisten)

Sov i ungefär 12 timmar i natt och det var väldigt behövligt. Den senaste veckan har jag inte fått så himla mycket sömn då jag från fredag till fredag var ute 5 gånger på 8 dagar!!! Helt galet. Hur orkar jag ens? I fredags var det premiär för sommar! och det var så himla roligt. Det var ju där jag var på min första lagliga utgång, dagen efter min 18årsdag i september och sen veckan efter igen på den sjuka avslutningshelgen. Trodde aldrig det skulle leva upp till mina förväntningar och vara lika bra som jag tyckte det var då men det var det faktiskt. Fast jag vill knappt erkänna hur länge vi stod i kö för att komma in eller hur många timmar jag spenderade där sammanlagt.

Just nu panikar jag lite inför kursprovet i kemi b på tisdag så jag har ägnat nästan varje minut hela lördag och idag åt att försöka lära mig allt vi gjort under året och det är inte så himla lätt.
Var utklädd till dalmatin (inte panda!!) på karros skiva med tema bokstaven d. Lånade Isabels vita tröja med svarta prickar på sen också.
Haha sen fick jag förresten världens infall att klippa lugg häromdagen (innan tesse gjorde det, faktiskt!! haha hej) för det är ju så himla snyggt men passar tyvärr inte riktigt mitt fyrkantiga ansikte så bra som jag skulle önska. Fast om jag hade platt hår skulle jag nog klippa lugg någon gång i alla fall.

Jag ska vara som färger som bara syns på natten

40 dagar. 18 normala skoldagar. 5 prov. 1 projektarbetesredovisning. Det är det som är kvar av gymnasietiden. Är precis sådär förvirrad och proppfylld med funderingar/ångest/panik inför och kring framtiden och livet som man ska vara i den här perioden av livet.

Då är det skönt att det händer så mycket hela tiden att man knappt hinner tänka på någonting alls. Sen senast har jag bland annat hunnit gå på en hel del studentskivor. Utklädd till mojito med blad i håret på filips, grönmålad i ansiktet föreställandes avund på jennys och klädd som mimare på sofies. I mimarkläderna hann jag även se en valborgsbrasa på riddarholmen. Sen har jag fikat med gamla gänget, varit på mankinds spelning på bästa bonden, ätit oreos i johannesfred och spelat Jag är inte rädd för mörkret på repeat. Ikväll är det karros studentskiva också, som blir den sista för i år.