Uppdatering från polen

Hejsan hoppsan bloggen! Har hittat internet här borta nu. Resan har hittills inte riktigt blivit som vi tänkt oss kan man säga, min lillasyster har nämligen hamnat på sjukhus för att hon har haft jätteont i magen. Först misstänkte de blindtarmen men det verkar vara någon jobbig bakterieinfektion istället. Hon har i alla fall legat på sjukhuset i tre dagar nu men blir förhoppningsvis utskriven imorgon eller på måndag. Annars har det inte hänt så mycket den här veckan. Har läst galet mycket böcker och gått på promenader med mormor och skvallrat om grannarna, haha. Ganska intressant faktiskt. Sen har jag varit på sjukhuset och underhållit min syster med spel och sånt när hon mått bra. Och nu sitter jag med pappa på kfc och vi är jättesociala med varsin mobil/ipad som vi kopplat upp till nätverket här. Snart ska vi hämta upp storasyster från flygplatsen också så är hela familjen samlad. Mycket mer än så hade jag väl inte att säga.

vi hörs!

Polen 9/7 - 31/7

Det är sistaminutenpanik här hemma och alla springer runt och stressar och packar det sista. Jag känner mig rätt klar i alla fall och sitter och gömmer mig i mitt rum istället. Det här är sista gången jag är inne på internet på ett tag, får se om jag hittar wi-fi någonstans där borta någon gång.


I Warszawa för två år sedan

Ha det bra nu!


Hälsa till satan, vi hörs

Packa packa packa... Imorgon drar jag till polen och är borta i tre veckor. Tre veckor av lugn och ro, isolering från omvärlden, massa solstolsliggande och läsning av en hel del halvdåliga, lättlästa tjejböcker. Fast i år råkar jag faktiskt ha med mig både Stolthet och fördom och Svindlande höjder. All litteraturhistoria vi har läst i svenska b har verkligen skadat mig hehe. Sen om jag väljer någon av dessa eller något i stil med Babbeldrottningen i New York när jag väl ligger i hängmattan återstår att se... 

Jag är fett taggad på Harry Potter och hemligheternas kammare på trean idag klockan åtta. Mer spännande än så kan väl knappast en fredagskväll bli??

Juste, min mobil dampar galet och vill inte att jag ska få några sms. Åh, det kanske är dobby som är inblandad för att han vill att jag ska tro att jag inte har några vänner för att det på något sätt ska rädda mig från en ond basilisk!? Haha. Jag är så rolig. Men nej det jag ville säga var att smsen inte kommer fram, eller så kommer de fram många timmar senare. Så känn er inte dissade ifall jag inte svarar.


fina storkusinen

Jag får liksom ingen ordning på mitt livHar egentligen absolut inget att skriva eftersom mina dagar är lika tråkiga allihopa just nu... Sova, hosta, sova, hosta lite mer, sova lite mer, knarka strepsils, sova, se något dåligt tvprogram, hälla i mig hostmedicin som inte fungerar (jag känner mig lurad, herr doktor sa att jag skulle sluta hosta på en halv minut!), hosta, hosta, hosta. och sova.

Fast jag är lite glad över mitt nya 16 gb minneskort till mobilen. Jag kan alltså ha åtta gånger så mycket musik som jag brukar kunna ha, hur bra?? Så jag har fixat massamassa musik. Glad tjej.

Och så måste jag erkänna en sak, även om det tar emot. Jag sitter och lyssnar på håkan just nu. Jag kan fortfarande inte säga att jag är helt frälst, men det finns ändå något där. Jag börjar med motvilliga, långsamma steg gå över till den andra sidan. Man kan ju tro att jag fick någon wow-upplevelse under konserten, men så var det inte riktigt. Jag satt faktiskt och sov.

Jag bara sover och sover

Jag förstår inte, finns det inte en gräns för hur mycket man kan sova? Förutom ett vårdcentralenbesök igår sov jag typ hela dagen. Sen sov jag hela natten. Sen har jag sovit nästan hela dagen idag. Blir fortfarande inte frisk. Börjar känna mig rastlös. De stunder jag inte sovit har jag hunnit tröttna galet på min jordgubbsdesign som såg ut att tillhöra en 42 årig matbloggerska och därför ändrat om lite saker. Ännu en tillfällig design haha. Att jag aldrig kan bli nöjd.

Sen har jag gjort en spotifylista med mina favoritlåtar från peace. Eftersom jag inte har gjort något roligt förutom att ligga och vara sjuk sen jag kom hem lever jag kvar lite i förra veckan istället hehe. I alla fall så har jag ju lyssnat på de flesta av låtarna på listan väldigt mycket innan, men nu är de så mycket bättre för att jag har sett de framföras live och har massa minnen till dem. Här är listan för den som är intresserad. Tyvärr så finns ju inte mangelåten på spotify, annars hade den haft en självklar plats.

Måste förresten dela med mig av den bästa raggningsrepliken under veckan också: "Hej, gillar du Håkan Hellström? Vet du vilken min favoritlåt är?" och så börjar han riva på min hand. Haha. Håkanfans fattar.


Bästa bilden haha

Varannan gurka

Konsertskrikande i kombination med mycket flaskdelande, närkontakt och en "något" bristande hygien resulterar inte helt oväntat i halsont, hosta och heshet. Som bara blir värre och värre. Men alla underbara minnen väger helt klart upp allt jobbigt i efterhand.


Tre bilder


En vecka senare

Jag vet inte vart jag ska börja, den här veckan har varit grym verkligen! Har varit på ungefär 21 konserter och sovit alldeles för få timmar per natt och ätit alldeles för mycket pizza och konserver och pratat med väldigt många roliga och konstiga och jobbiga och trevliga människor. Vi stod typ längst fram på Bob Dylan. Det var coolt. Han är lite intressant den där gubben. Staketplats vid strokes var också najs. Veronica maggio var så härlig att jag nästan blev lite kär. Deadmau5 hade helt klart mest drag. Mando var riktigt grymma. Och Ziggy Marley var jättehärlig att ligga i gräset och halvsova till. Men apropå sova tänkte jag göra det nu. Godnatt.