Peace and love tvåtusenelva

Jag är sämst i hela världen. På att packa. Och på att gå och lägga mig i tid.
Jag är i alla fall fett taggad på strokes, bob dylan, veronica maggio, kings of leon, the sounds, mando diao, deadmau5, håkan, timbuktu, teddybears, oskar linnros, ziggy marley och the ark. Får se hur många jag hinner se. Men det blir nog en najs vecka.

Hejdå bloggen, ses nästa söndag! Eller måndag. Eller tisdag. Vi får se.

IPAD

Åh! Mamma kom precis hem från usa med en ipad 2. Den är så fin. Och imorgon åker jag iväg från den buhu. Jag som vill leeeeka. Photo booth och angry birds på skor skärm liksom.Nu måste jag börja packa!! Det är helt omöjligt att föreställa sig att jag imorgon vid den här tiden kommer vara på en camping i borlänge.


Festivalpanik

Jag köpte min peace&lovebiljett redan i november då det var över ett halvår kvar och plötsligt är det bara två dagar! Helt gaaaaalet. Har googlat runt lite efter packlistor och andra tips och jag får bara mer och mer panik. Känner typ att jag inte har någon koll överhuvudtaget. Mat? Campingstol? Gummistövlar? Magväska?? Sen har jag blivit så skrämd av alla stöldvarningar att jag i princip föreställer mig att jag kommer hem med en tom väska efteråt. Om inte väskan också blir stulen. Och aldrig i livet att jag kan sätta upp ett tält? Tältade senast när jag var en liten scouttjej, och då lät jag helst någon annan göra jobbet.

Sen kom jag på att jag verkligen vill klippa mig innan jag åker. För att mitt hår är sjukt fult och slitet men också för att ha lite mindre hår att handskas med. Men malin är i kalifornien och hur många frisörsalonger har öppet på midsommardagen? Eller på söndagar? Och när skulle jag ens hinna?

Okej, jag ska lugna ner mig lite nu. Allt löser sig. Hoppas jag.


Mardrömmar och midsommar

Började kolla på en film igårkväll som verkade väldigt normal och lugn, handlade om en tjej som gör slut med sin pojkvän och börjar leta efter en inneboende. En tjej flyttar in som verkar jättegullig och allt. Sen visar det sig att hon är helt psycho och börjar flippa ur och mörda alla i hennes omgivning på olika kreativa sätt. En sak som är säker är att jag aldrig tänker skaffa en främmande inneboende... sjukt obehaglig film. Efter det fastnade jag framför csi. Blev tillslut kanske lite för mycket mord och blod för mig för jag somnade inte förrän det började bli ljust någon gång vid 3-4 och vaknade av hemska blodiga mardrömmar flera gånger. Trodde inte jag var SÅ känslig... största mesen haha..

Idag är det ju midsommar. Jag firar verkligen aldrig det för vi lyckas alltid vara bortresta den dagen. Förra året satt vi på en flygplats i Buffalo mitt i natten och åt jordgubbar, alltid något. Året innan var jag i London tror jag. Men nu tänkte jag i alla fall gå ut och plocka jordgubbar i trädgården och förbereda mig inför en äkta svensk midsommar med sill och potatis och hela grejen.


Nu börjar sommarlovet på riktigt

Forskarskolan är slut nu. Väldigt skönt på många sätt men under avslutningen när vi tackade alla våra handledare med en stor applåd och sen under alla hejdåkramar blev jag nästan lite sentimental haha. Kändes lite tomt efteråt. Man har ju ändå varit på universitet och labbat och umgåtts med sina labbkamrater väldigt intensivt i två veckor, sju timmar per dag. Och nu kanske jag aldrig träffar dem igen. Eller våran gulliga handledare som gav oss kladdkaka och glass och aldrig blev arg (eller dolde det åtminstone väldigt bra) när vi klantade oss i labbet.

Glucose, dumdumdumdumdumdum, oh sugar sugar... haha, bästa låten

Hejdå labbglasögon!

Dags att stå på egna ben

Jag har bloggat på den här adressen lite till och från sedan någon gång 2007. I mars 2008 raderade jag alla gamla inlägg och började om. I maj 2009 gick jag över till att blogga på anitatesse.blogg.se. Två år senare är jag tillbaka här igen. Alla gamla inlägg är raderade från bloggen men sparade i ett worddokument som blev 151 sidor långt och nu börjar jag om ännu en gång. Känns väldigt konstigt och sorgligt att blogga ensam men ändå roligt.

Kommer troligtvis inte uppdatera mer förrän jag har fixat en design. Så vi hörs då, helt enkelt!


Det här är alltså jag. När jag står på egna ben. Haha.