Lördagsmys

Ni förstår nog inte hur löjligt jättetaggad jag är på hemmakväll. Ligga i sängen och se på tvserier halva natten, finns absolut ingenting som lockar mer just nu. Var så längesen jag gjorde något sånt, åh vad jag har saknat det inser jag nu.
Igår hade välmetvillingarna sitt 18årsfirande och det kunde ju inte bli annat än storslaget. Först var vi drygt 40 personer hemma hos dem och där blev det massa god mat, lite presentutdelning och lite tal. Därefter fyllde vi ungefär en hel buss när typ hela gänget drog vidare in till stan för att sedan dansa loss på ace.

Idag blev det en lite försenad höstpromenad (dagen innan första advent liksom??) på djurgården som blivit något av en årlig tradition. Denna gång med Agnes och Isabel, jättemysigt var det.

Hola guapos


Jag hatarhatarhatar biologi. Går inte ens att beskriva. Och religion. Längtar ungefär jättejättemycket till nästa termin då jag slipper båda ämnena. Kommer ha världens skönaste schema ungefär och massamassa tid till annat helt plötsligt. Har bestämt att jag ska börja träna igen då. Så ni vet. Har ju till och med fått ett personligt träningsschema utformat av Sofie, så jag kan ju köra på det.

Nu ska jag boka en flygbiljett till Bilbao. Vet inte vad jag gett mig in på egentligen. Men det blir nog bra. Förhoppningsvis. Eh.

En vimmelbild


Har så svårt att skriva blogginlägg nu för tiden. Är trött på det här att bara prata om vad jag gör just nu, vad jag gjorde igår, vad jag ska göra senare och hur trevligt allt är. Vill egentligen skriva om annat, men jag vet inte vad eller hur. Vågar inte vara för personlig heller. Vet inte hur många gånger i veckan jag loggar in och skriver några rader som sedan bara sparas som utkast. Jag bloggar alltid dåligt när det börjar bli vinter. Har inte fotat något på hur länge som helst, och mörkret gör ju ingenting lättare.

Nä, twitter är så mycket roligare just nu.

Underhållning

Vad man kan roa sig med en lördagskväll istället för att vara ute och göra dumheter:
SIMSMUSIK! Bästa nostalgin någonsin. Finns ingen musik i hela världen man blir gladare av.
Observera att detta är från sims 1 <3

Långa nätter

Men vad bra att utgången igår blev så tidig och ekonomisk som vi planerade!
Ångest. Fattig, arbetslös tjej här, och det är nästan tre veckor till nästa studiebidrag. Har redan förvarnat familjen om att de inte kommer få så fina julklappar i år hehe.

Krattade lite löv idag och tjänade någon hundring i alla fall. Och ikväll hänger vi hemma hos Agnes istället. Så det är ju bra.

Beroende 2Melissa Horn, alltså.
Godnatt.

Beroende 1The kooks alltså

Junk of the heart

Överlevde första dagen i killer game woho. Alla går runt och är jätteparanoida i skolan hela tiden, det är ganska kul. Stirrar misstänktsamt på varandra, går snabbt i korridorerna och kastar lite rädda blickar bakom axeln och sen finns det såklart vissa som går all in och maskerar sig och dessutom hänger konstant i trappan mellan tredje och fjärde våningen. Stirrade på mitt offer i matsalen (frizon) men såg honom inte under dagen annars. Du tror att du kan gömma dig genom att göra dig osynlig på facebook, jag vet vem du är ändå moahahaha, och du ska dööö. Om jag inte blir dödad först då.

Överlevde även dissikeringen. Stod mest vid sidan om och tittade på med äcklad min när de andra skar och klippte i organen. Petade lite med fingret på lungorna för att Lars sa att de skulle kännas som marsmallows. Jag tänker ändå inte bli läkare, kan vi snälla sluta med sånt här nu?

West side story


Idag på dansen såg vi på film istället för att dansa.
Imorgon ska jag dissikera lamm och undvika min mördare i killer game.

Vi är dansande clowner på ont och gott

Det blev en bra kväll ändå, tack vare munsårsplåster och fina vänner. Vi förade hemma hos Fanny, hamnade på en bar där vi tillsammans med alla andra gäster sjöng vid tolvslaget och sen drog ett litet danstaggat gäng bestående av mig, Olga och födelsedagsbarnet själv vidare till ace.

Nu är jag jättetaggad på att börja skolan igen och få rutiner och lära mig massa intressanta saker varje dag. Eller ja, man kan ju låtsas i alla fall..

Och höstlovet lider mot sitt slut


Gårdagen spenderades hemma hos Fanny med massa fina. Vi åt tårta och pizza och skrev "vikhistorier" där jag flera gånger råkade hamna i olika opassande situationer med andras pojkvänner och lillebröder, haha. Mycket skratt blev det i alla fall. Idag planeras det utgång för att Fanny fyller myndig vid tolvslaget men just nu är jag sådär lagom taggad för att jag har världens äckligaste jätteblåsa på läppen och helst vill gömma mig under täcket hela dagen och inte låta någon se mig. Tänk vad en sån sak kan påverka humöret och självförtroendet.

Sen får jag ångest över att lovet snart är slut och över allt plugg som väntar. Just nu känns allt lite blä, men jag ska försöka rycka upp mig. Kan ju inte låta sånt här förstöra den sista riktiga lovkvällen.

Nämen hej!


Jag har blivit hemskt dålig på det här. Kan ju berätta lite vad jag har gjort de senaste dagarna i alla fall.
I tisdags träffade jag jenny, dagen bestod ungefär av att vandra runt i affärer och sitta en evighet på tullys och äta världens godaste räkmacka. Jättemysigt var det, vi träffas ju alldeles för sällan.

Igår var jag och shoppade med mamma och fick med mig lite trevliga saker hem. Hur bra som helst. På kvällen drog jag ut med Matilda och några till, först till hellströms och sen till det omtalade baba sonic jag ännu inte hade varit på trots att jag varit 18 i hela två månader. Där inne träffade jag massa klasskompisar, grannklasskompisar, bildare, sammare, barndomskompisar och även Karro! Så himla kul haha. Riktigt bra kväll i alla fall, trots knuffandet på dansgolvet.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen träffa Karro, planerat den här gången.