Och så var det sportlov

Det har varit en bra start på lovet måste jag säga. I fredags var vi hemma hos fanny och myste lite. Drack te. Gick en promenad längs vattnet mitt i natten och pratade om sommarplaner och utklädnader till vårens alla skivor.

I lördags var det hemmafest i hökarängen som gällde. Blir ju annars inte jättemycket sånt nu för tiden. En bra kväll, förutom att jag efter tag kanske var lite smått osocial när jag hittade en lite för skön soffa som jag råkade somna i. Men jag hade roligt fram tills dess i alla fall. I söndags började vi dagen med en frukostbuffé på café string. Helt klart godkänd!

Två bilder från Bilbao

Igår var jag ute och dansade lite och idag var himlen jätteblå och jag hade bara en lektion och imorgon börjar jag halv tolv och sen är det sportlov. Helt okej alltså.

Fueron los días más felices para mí

Fotade mest hus och landskap och sånt i Bilbao, men här är i alla fall en bild från fannys iphone som vi tog under någon lång bussresa någonstans. Till Lekeito eller Gernika eller någon annan konstig baskisk stad.

Varför är sommarlovet så himla kort egentligen? Jag vill ju kanske åka ner till baskien igen och så vill jag ju gå på någon festival (putte i parken<3) och så vill jag kanske åka på sol/partyresa och så vill jag hinna vara i polen lite och så ska jag helst hinna med så mycket jobb som möjligt också. Måste bara hitta ett jobb först. Så ja, sommaren känns ju rätt oklar. Fast något som är ännu mer oklart är väl vad som händer efter sommaren. Men aja.

Todos los días sale el sol chiperón

Resväskan kanske är kvar i münchen men jag har i alla fall lyckats ta mig hem till sverige. Det känns som att jag har varit borta i minst tre månader samtidigt som det så fort jag satte foten hemma kändes som att jag aldrig varit borta. Som att hela veckan bara har varit en dröm. Avskedet på flygplatsen imorse är något av det jobbigaste jag gjort. Kan inte ens förklara hur bra den här veckan har varit och hur mycket jag kommer sakna alla. Ligger just nu och lyssnar på spansk partymusik och vill mest tillbaka.

Skriver mer och lägger upp bilder någon annan dag, nu ska jag sova i min väldigt saknade säng. Agur!

bilbaobilbaobilbaobilbao

Om tre timmar går planet, är jättenervös och jättetaggad. Vi hörs om en vecka i fall jag inte hittar internet där. Adios!

Efterlyser spanska ord innehållandes bokstaven x

Tre dagar kvar tills jag åker till Bilbao och nervositeten har nu ersatts av en förhoppning om att febern inte fortsätter stiga i samma takt som missa-skola-ångesten. Det räcker väl med hela nästa vecka och de där dagarna i mars när jag är i london. Spanskan övar jag på sängliggandes genom wordfeud.

Pumped up kicks

I år valde vi en ledig torsdag framför en dag i romme. Så istället för att flänga runt i snön har jag idag inte gjort något mer ansträngande än att ta mig till centrum för att avnjuta en sushilunch (läs: frukost) med Malin. Resten av dagen har spenderats i sängen med endast bra musik, världens intressantaste bok, chokladbollar och mina egna tankar till sällskap.

Igårkväll blev jag våldgästad av fanny som råkade ha vägarna förbi och sen drog vi in och mötte upp lite folk för en kväll på baba. Under kvällen hann jag vara allt från jättejätteglad till jättjätteearg och efter stängning blev jag och olga nästan påtvingade en stor pommesfrites av en luigi-kopia på donken innan jag var tvungen att springa iväg till min kära nattbuss i 17,5 minusgrader. Nu är jag jättehungrig och efter middagen blir det tårta och imorgon ska jag se the girl with the dragon tattoo.