kalashattar och godishalsband

Vi kom precis från ett barnkalas.

Will you do the fandango?

Hemma från världens bästa helg i london. Har så mycket bilder att visa och saker jag vill berätta om men det får bli i ett annat inlägg. Har haft det himla bra i alla fall. Tacktacktack till finaste Agata och David för bästa 18årspresenten <3

Helgens höjdpunkt hehe

london baby

Såhär snygg var jag på årets första studentskiva i onsdags! Temat var radarpar och fanny var min mario<3 Så himla rolig kväll. Vi sprang runt i stan och hoppade upp på saker med alla rätta ljudeffekterna. Sen hade vi bästa mario-luigidansstegen som mest gick ut på att antingen stå och springa på stället, snurrandes sjunka ner i golvet eller stå och se coola ut med våra mustascher (ritade på fingret).

Om drygt en timme ska jag börja åka mot arlanda för att sedan flyga ner till LONDON BABY. Där möter jag upp Agata och David som jag ska tillbringa helgen med, kommer bli så bra!

Ge mig nåt för jag är så låg så jag imploderar

Tänker tillbaka på helgen och inser hur bra den har varit. Fredagen började med att jag fick ett telefonsamtal från jobbet om att jag fått mitt första uppdrag, som påbörjas imorgon! Måste erkänna att jag är lite nervös, men det ska nog gå bra. Sen efter min två och en halvtimmes skoldag blev det en fika och promenad på söder med en kompis. Kvällen började på mix och slutade på strand för tredje helgen i rad nu och vi lyckades ockupera fotbollsspelet även denna gång. I lördags var jag på födelsedagsmiddag hos Karro som är hela 19 år nu och det var jättegod mat och efterätt att för. Sedan bestämde jag mig lite spontant för att dra till klubb popaholic på bonden bar där blev jag påhoppad av fina och glada vänner. Spontanutgångarna är utan tvekan alltid bäst, hade så himla roligt. På söndagen vaknade jag upp vid tio och sen var det bara att börja dra sig in mot kths öppna hus. Älskar verkligen de maffiga byggnaderna. Vi gick mest runt och pratade med folk från olika linjer och åt gratis godis och jag känner mig fortfarande lika säker på vad jag vill. Jag och Agnes satte oss på deras bibliotek för att jobba lite projektarbete och vi fick fyra stora kanelbullar gratis för att cafékillen ändå skulle slänga dem annars. Sedan avslutades helgen med ett två timmars och tio minuters långt skypesamtal med tesse.

Idag fick jag äntligen min studentmössa! Så konstig känsla. Att jag i juni faktiskt kommer vara en av alla de där vitklädda figurerna med konstiga mössor man ser varje år. Första studentskivan är på onsdag och jag och fanny kommer vara fett snygga tillsammans kan jag avslöja.

om nittioåtta dagar är jag fri/arbetslös

Matbilder alltså. Finns det något bättre? Har blivit lite smått beroende på senaste tiden. Mitt under mackgörarprocessen, efter att jag ätit upp min fina skål med vaniljyoghurt, kiwi och varma hallon, insåg jag att jag egentligen inte ens var hungrig längre. Var så ivrig att jag inte hann tänka efter. Men vad gör man inte för lite fina bilder?

Om 98 dagar tar jag studenten. Nittioåtta dagar kvar av gymnasiet. Det är så stört. Sen är allt efter den 12 juni bara ett enda stort frågetecken. Hela sommaren, hösten och sen resten av livet typ. Har väl lite idéer och sådant men inget är ju bestämt. På många sätt väldigt skrämmande men samtidigt så himla spännande. Ser fram emot det. Kan ju i princip göra vad jag vill, med vissa ekonomiska begränsningar kanske. Sen behöver jag faktiskt inte resa jorden runt eller volontärarbeta i afrika hela det närmaste året för att känna mig fri, bara vetskapen om att jag kan göra det om jag nu skulle få lust räcker rätt långt.

Is me and you or is it me and the moon?

Ge mig bara fredag, tack.

och så var sportlovet slut

Frukost: grekisk yoghurt med varma blåbär. Mellanmål: fruktsallad med vaniljsås.

Bara några timmar kvar av sportlovet och jag har högar med plugg jag måste ta i igen efter veckan i Bilbao. Men jag försöker vara positiv ändå, har en massa saker att se fram emot just nu. The drums på berns på fredag, London om tre veckor, studentskivorna som drar igång nu i mars och så bokade vi alldeles nyss en resa till Paris på påsklovet!

Som om natten var skriven utav Plura, så dansar vi i paradis

Himla bra kväll på strand med Agnes och Olga igår. Det knäppa är att vi lyckades vara där i tre timmar utan att vara på dansgolvet en enda sekund, ändå kan jag inte komma ihåg senaste gången jag hade så roligt. Nästan direkt när vi kom dit blev vi utmanade av några killar på en fotbollsspelsmatch och sen fastnade vi liksom där. Och vi var så bra att vi vann sju matcher i rad mot olika motståndare! Så vi blev rätt så kaxiga kan man säga. Sen skulle vi bli bjudna på öl om vi vann nästa men bara för det så förlorade vi. Men i alla fall, himla rolig kväll och himla många trevliga personer.

På torsdag nästa vecka ska jag förresten skriva på lite kontrakt och sen har jag plötsligt ett litet extrajobb. Så jag är glad.