anitaa.blogg.se


En helt vanlig kväll

Releasefest för nya volkswagenbilen, gratis drinkbiljetter i form av små plektrum, dans på scen med mando diao, mingel med fancy människor, få royal republic-plektrum, lyckas använda royal republic-plektrum som drinkbiljett, samtal med pappalediga 37åringar, helt random få massa små plektrum av en underbar tjej, springa allt va man har ifrån människor man busat lite med, irra runt i läskiga frihamnen i jakt på busshållsplats och diskussion om hur tråkiga svenskar är med engelsmän på östermalmstorg.

Det bestod min kväll av. Vet ni hur mycket pengar jag gjorde av med under kvällen? Inga alls. NOLL kronor alltså. Det var nästan lite för bra för att vara sant.

Kalinichta sverige

Va inte jag typ mörkhårig nyss?

Har definitivt inte saknat tågkaos, biologiläxor och skolmat. Det som även kan kallas vardag. I protest mot allt jobbigt som finns, alla prov och alla måsten, tänker jag nu krypa ner i sängen och släcka lampan. Klockan 22.39.

Men att inget är för evigt


Bild stulen från allas vår kära ansiktsbok.

Jag är trött på min bloggdesign = ursäkt för att jag bloggar dåligt. Börjar dessutom tycka twitter är kul, även om jag kanske inte har så jättemånga followers. Nä, nu ska jag göra något vettigt av den här dagen.

Kalimera sverige

Kom hem från kreta igår. Det känns som att jag har varit borta fleeera veckor verkligen. En av de grymmaste resorna jag gjort helt klart, mest för att jag aldrig någonsin varit på någon liknande. Att vandra massor av kilometer varje dag genom olika raviner och upp och ner för stora berg i 30 graders värme och med 13 kilos packning på ryggen var så dödligt jobbigt väldigt ofta men samtidigt så grymt coolt. Sen att uppleva allting med klassen, grannklassen och ett gäng jättehärliga lärare gjorde det inte mindre minnesvärt. 

Även om min säng är underbar så saknar jag lite att sova på solstolar på stranden, under stjärnhimlen och till ljudet av vågorna. Även om kylskåpet är fullt med god mat kan jag inte sluta sukta efter souvlaki, tzatziki och grekisk sallad.

För övrigt har jag universums fulaste bränna med tydliga ränder från shortsen och strumporna(!). Sen lyckades jag bränna mina vader sista dagen då jag stekte sönder i solen, de är fortfarande helt knallröda. Dessutom är solbrännan helt ojämn eftersom vi hade solen till höger om oss varenda gång vi vandrade. Ja ni kan ju försöka föreställa er hur vackert det är. Då är det ju tur att jag knappast kommer ha möjlighet att visa upp brännan här i sverige..


Packa, äta, stressa

"Vi ses på arlanda!" sa jag till mina klasskamrater när jag gick från skolan idag. Klockan sju på morgonen imorgon går planet till Chania, Kreta. Sen blir det en vecka av värme, milslånga vandringar, bad, sovande på stranden, grekisk mat och getter.

Men först är det veronica maggio på grönan som gäller. Lite lagom smart eftersom jag inte packat klart och ska upp vid tre i natt.

Ha det bra! Vi hörs i oktober.

Kreta på lööördag

Hittade bästa hatten i garderoben, nu är jag redo!