Kalimera sverige

Kom hem från kreta igår. Det känns som att jag har varit borta fleeera veckor verkligen. En av de grymmaste resorna jag gjort helt klart, mest för att jag aldrig någonsin varit på någon liknande. Att vandra massor av kilometer varje dag genom olika raviner och upp och ner för stora berg i 30 graders värme och med 13 kilos packning på ryggen var så dödligt jobbigt väldigt ofta men samtidigt så grymt coolt. Sen att uppleva allting med klassen, grannklassen och ett gäng jättehärliga lärare gjorde det inte mindre minnesvärt. 

Även om min säng är underbar så saknar jag lite att sova på solstolar på stranden, under stjärnhimlen och till ljudet av vågorna. Även om kylskåpet är fullt med god mat kan jag inte sluta sukta efter souvlaki, tzatziki och grekisk sallad.

För övrigt har jag universums fulaste bränna med tydliga ränder från shortsen och strumporna(!). Sen lyckades jag bränna mina vader sista dagen då jag stekte sönder i solen, de är fortfarande helt knallröda. Dessutom är solbrännan helt ojämn eftersom vi hade solen till höger om oss varenda gång vi vandrade. Ja ni kan ju försöka föreställa er hur vackert det är. Då är det ju tur att jag knappast kommer ha möjlighet att visa upp brännan här i sverige..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback