År tvåtusenelva - del 2

Under månadsskiftet till Juli var jag på peace and love och föråt mig på pizza och konserver, sov ungefär ingenting alls och var på massa bra konserter. Var sjuk hela veckan efteråt och sen åkte vi till polen i tre veckor och umgicks med släkten.

I början av augusti vinkade jag hejdå till min kära vän Tesse som drog iväg till till USA ett år. Utnyttjade de sista dagarna av sommarlovet så bra jag kunde. Färgade håret mörkt. Började trean. Åkte till Utö med klassen för att tenta av naturkunskapen. 

När vi var där borta blev det september och jag blev 18. På den stora dagen analyserade jag bergsarter och åt middag på golvet mellan två våningssängar. Kom hem från Utö och blev firad på riktigt. Hann med två besök på sommar! innan det stängde. Bjöd hem ett gäng vänner på födelsedagsmiddag. Sen var det äntligen dags för naturtreorna att åka till kreta. 

Vi vandrade långa mil, njöt av värmen, sov på stranden i finnika och så blev det oktober. Kom hem med en väldigt ojämn solbränna. Beställde studentmössa. Hängde en del på Café Mix. Var på chokladfestivalen. Började dissikera diverse mysiga djur på biologin. Var på en minnesvärd fest på olgas landställe i åkersberga. Det blev höstlov och jag skrev högskoleprovet för andra gången och var utklädd till hippie på grymmaste halloweenfesten. 

November kom och jag träffade ungefär alla jag kände under en onsdagsnatt på baba sonic. Under månaden firades fanny, hanna, jenny och richard som alla fyllde 18 med några dagars mellanrum. 

december hamnade vi på releasefest för nya volkswagenbilen och dansade med mando diao på scen. Började prata med min spanjorska. Var på sacomässan och funderade mycket på framtiden. Var på djäknespelen och djäkninnefesten. Pluggade galet mycket fysik och blev äntligen klar med svåraste kursen i gymnasiet. Firade jul med familjen och firade sen tre nyblivna 18åringar sista veckan av året.

Kommentarer

Lämna en kommentar

Ditt namn

Din e-postadress

URL/Bloggadress

Spara uppgifter

Skriv din kommentar

Trackback