År tvåtusenelva - del 1

Januari inleddes med en resa till värmen, mer bestämt till Egypten. Gjorde inte mycket mer än att sola, bada och äta god mat i en vecka. Kom hem med en solbränna som försvann på ungefär en vecka. Var på årets första 18årsfirande hemma hos Isabel. Var lite knäpp och tränade som en galning på friskis en period. Hängde lite i backarna på flottsbro.

I februari åkte jag till romme med skolan. Bråkade en del med kollektivtrafiken. Slösade alldeles för mycket tid på att åka runt och leta efter ett par tapeter till köket som alla familjemedlemmar var nöjda med, det slutade att vi målade väggarna vita. Åkte skridskor i kungsan.

I början av mars åkte vi till romme igen, över en helg. Var på schlagerpass på friskis. Bowlade med Karro och några till några dagar efter hennes 18årsdag och gav henne bland annat en väldigt fin toalettborste.

I april skrev jag högskoleprovet för första gången. Firade Malin. Firade Tesse. Blev attackerad av en hund. Promenerade hela påsklovet, bland annat hela vägen från söder till alvik. Låtsades som att det var sommar. Besökte gamla skolan tillsammans med gamla klasskompisar. Avslutade månaden med att fira valborg i agnes stora omöblerade lägenhet i vasastan.

I maj övningskörde jag för första gången. Lekte modell åt Malin. Var beroende av Veronica Maggio ett bra tag. I slutet av månaden drog jag till Köpenhamn med Agnes där vi lekte turister, hängde på bästa café retro och utnyttjade de slappa åldersgränserna under en helg.

Juni bestod av både lata sommardagar och dagar innehållandes massa labbande på stockholms universitet. Här någon gång började även jag och Tesse blogga på varsitt håll.


Kommentarer

Lämna en kommentar

Ditt namn

Din e-postadress

URL/Bloggadress

Spara uppgifter

Skriv din kommentar

Trackback