Grymmaste


Älskar mitt megalånga sugrör som inte ens får plats på bilden här.

Jag har blivit en sån där lat bloggare som endast tar bilder med photo booth och sen ibland snor några från facebook. Fy skäms på mig.

God morgon


Vaknade klockan ett. Försökte förklara det med vintertidsomställningen fast sen kom jag på att det betyder att jag egentligen vaknade klockan två?? Hehe oj. Men kvällen igår var såååå grym! Halloweenfest var det alltså, och alla var jättefina/läskiga och jag var en glad hippie. Överväger att bli det på heltid, det var ganska najs. Kände mig lugn och harmonisk liksom. Jag har seriöst typ aldrig varit med om ett sånt drag på dansgolvet på en hemmafest förut, det fanns verkligen stunder då ALLA dansade tillsammans. Jätteblandade människor var det också, hur roligt som helst.

Men nu ska jag upp och äta frukost.

Paroxysm, skrupulös och pekoral

Höstlooov!

Det inleddes med en secondhandrunda på söder följt av en klippning hos malin i tumba. Ungefär 3 cm av håret försvann och det känns jääättekort men jätteskönt. Satt i hennes nya lägenhet en stund och drack te (chailatte) också. Imorgon är det visst högskoleprov klockan 8.20, lyckas förtränga det hela tiden, men jag satsar inte så mycket. Har tagit det lugnt nu under kvällen och övat lite på konstiga ord, kollat på idol och ätit chips. Ganska najs. Men nu ska jag sova.

peace!

Bojre tomar baje bashi


Bild från i lördags

Matte matte och matte. Det består min så kallade fritid av just nu. Derivator och integraler och primitiva funktioner <3

Kom hit och rör om


Melissa Horn - Jag saknar dig mindre och mindre

Vaknade för inte så längesen från att ha sovit någon timme. Har inte blivit mycket sömn den här helgen, är helt slut. I fredags var jag ute och även om det inte blev en jättesen kväll så kom jag inte hem förrän vid fem för att jag för ovanlighetens skull tog nattbussen istället för att sova hos någon, hemresan tog totalt två timmar?? Inte okej. Sen igår var det fest i åkersberga, på olgas landställe. Insåg inte hur långt bort det ligger förrän jag kollade på en karta alldeles nyss, herregud haha. Tog två timmar dit och tre timmar hem imorse. Känns som att jag har spenderat typ 90 % av min helg på bussar/pendeltåg/tunnelbanor/roslagsbanor mm.

Nej nu måste jag ta tag i matten. Men nästa vecka är det höstlov och halloween och allt, något att se fram emot i alla fall!

Härlig morgon, eller?

Börjar 11.45 idag. Skulle vara väldigt underbart om jag inte hade en spanskauppsats då som jag måste sitta och förbereda mig inför hela morgonen. Vi ska skriva referat och reflektion av en artikel som handlar om situationen i Kuba, eeeeh hallå jag är naturare jag kan inte analysera politik och hålla på. På spanska dessutom, det här kommer ju bra.

Taggad tjej?

And baby you can turn me on

Igår dansade jag locking till Tom Jones Sexbomb med massa finska tjejer.
Idag har jag dissikerat surnad strömming.

Hur spännande alla fiskens organ än var att klämma på, måste säga ändå säga att jag föredrar gårdagen. Även om jag inte direkt är en naturbegåvning när det gäller streetdance om man säger så, haha. Men nu har jag i alla fall några nya dansmoves jag kan använda, typ scooby doo, funky guitar och "sitting on the pot". Grymt.

Den ultimata söndagen

Har inte öppnat en skolbok på hela helgen, vääärsta rebellen jag är! Nä men det enda jag har den här veckan är en spanskauppsats?? Typ ingenting?? Plus lite labbar och småläxor och biologiförhör såklart. Och hundrasjuttiotusen mattetal till nästa vecka.. men det är ju långt kvar.

Idag var det chokladfestivalen på nordiska museet som gällde, hur mysigt som helst. Fast efter två timmars provsmakande kände man sig lite smått illamående och typ hög, men ändå. Det här ska lätt bli en årlig tradition!

Tänk om alla söndagar kunde vara lika pluggfria och chokladfyllda som denna?

chokladfontän!

Så dansar vi till dansmusik igen

Jag orkar inte att det är så satans kallt, jag fryser ju konstant hela tiden. Vad tror ni om att dra ut och dansa i myströja och raggsockor ikväll? Låter det inte som en fantastisk idé? Bra, då kör jag på det.

Ha det bra!


Hur man överlever höstkvällar






Myströja + winnerbäck.

Istället för religionsplugg


Idag har jag provat studentmössor och därmed är första steget mot det fria livet avklarat. Eller nått sånt.

Och vadå religion? Var är alla formler? Alla räkneuppgifter? All teori på atomnivå? Jag har glömt hur man pluggar sånt här, det enda icke-naturämnet jag läser nu ju. Hur analyserar man bibeltexter??? Jag är så körd på provet imorgon.

Om du möter varg



Skriver ett kontaktannonsliknande brev till min eventuella framtida spanska utbytesstudent. "Hola amigo/amiga! Me llamo Anita y soy una chica muy simpática :):):)):):) jajaja" typ. Sen måste jag bifoga en bild på mig också där jag ser trevlig och glad men ändå lite cool ut så att någon vill ha mig. Eeh.

Men att inget är för evigt är väl underförstått


Bild stulen från allas vår kära ansiktsbok.

Jag är trött på min bloggdesign = ursäkt för att jag bloggar dåligt. Börjar dessutom tycka twitter är kul, även om jag kanske inte har så jättemånga followers. Nä, nu ska jag göra något vettigt av den här dagen.

Kalinichta sverige


Va inte jag typ mörkhårig nyss?

Har definitivt inte saknat tågkaos, biologiläxor och skolmat. Det som även kan kallas vardag. I protest mot allt jobbigt som finns, alla prov och alla måsten, tänker jag nu krypa ner i sängen och släcka lampan. Klockan 22.39.

Kalimera sverige

Kom hem från kreta igår. Det känns som att jag har varit borta fleeera veckor verkligen. En av de grymmaste resorna jag gjort helt klart, mest för att jag aldrig någonsin varit på någon liknande. Att vandra massor av kilometer varje dag genom olika raviner och upp och ner för stora berg i 30 graders värme och med 13 kilos packning på ryggen var så dödligt jobbigt väldigt ofta men samtidigt så grymt coolt. Sen att uppleva allting med klassen, grannklassen och ett gäng jättehärliga lärare gjorde det inte mindre minnesvärt.

Även om min säng är underbar så saknar jag lite att sova på solstolar på stranden, under stjärnhimlen och till ljudet av vågorna. Även om kylskåpet är fullt med god mat kan jag inte sluta sukta efter souvlaki, tzatziki och grekisk sallad.

För övrigt har jag universums fulaste bränna med tydliga ränder från shortsen och strumporna(!). Sen lyckades jag bränna mina vader sista dagen då jag stekte sönder i solen, de är fortfarande helt knallröda. Dessutom är solbrännan helt ojämn eftersom vi hade solen till höger om oss varenda gång vi vandrade. Ja ni kan ju försöka föreställa er hur vackert det är. Då är det ju tur att jag knappast kommer ha möjlighet att visa upp brännan här i sverige..