Kalimera sverige

Kom hem från kreta igår. Det känns som att jag har varit borta fleeera veckor verkligen. En av de grymmaste resorna jag gjort helt klart, mest för att jag aldrig någonsin varit på någon liknande. Att vandra massor av kilometer varje dag genom olika raviner och upp och ner för stora berg i 30 graders värme och med 13 kilos packning på ryggen var så dödligt jobbigt väldigt ofta men samtidigt så grymt coolt. Sen att uppleva allting med klassen, grannklassen och ett gäng jättehärliga lärare gjorde det inte mindre minnesvärt.

Även om min säng är underbar så saknar jag lite att sova på solstolar på stranden, under stjärnhimlen och till ljudet av vågorna. Även om kylskåpet är fullt med god mat kan jag inte sluta sukta efter souvlaki, tzatziki och grekisk sallad.

För övrigt har jag universums fulaste bränna med tydliga ränder från shortsen och strumporna(!). Sen lyckades jag bränna mina vader sista dagen då jag stekte sönder i solen, de är fortfarande helt knallröda. Dessutom är solbrännan helt ojämn eftersom vi hade solen till höger om oss varenda gång vi vandrade. Ja ni kan ju försöka föreställa er hur vackert det är. Då är det ju tur att jag knappast kommer ha möjlighet att visa upp brännan här i sverige..


Kommentarer
Tesse din kära vän skriver:

Du verkar ha haft det så grymt! Såg bilder på facebook! Hahah I was like åh sommar och bada gud vad najs, och sen ba juste det är 30 grader här hahaha. Och visst är det så värt att vandra när man liksom når målet och är med massa människor! Det är liksom grymt trots att det är jobbigt! Resa med klassen <3 hoppas du har det bra, vi borde skypea snart! Saknar dig <3

Datum och tid: 2011-10-03 - 01:35:18

Lämna en kommentar

Ditt namn

Din e-postadress

URL/Bloggadress

Spara uppgifter

Skriv din kommentar

Trackback